Electrolux Service

Electrolux Service i Varberg, Falkenberg, Halmstad, Hylte & Kinna - Installation, service & rådgivning. Vi gillar att lösa problem med trasiga maskiner och vitvaror. Vi gör det alltid snabbt och enkelt. Och vi erbjuder alltid ett fast kostnadsförslag. Du som kund ska alltid veta vad det kommer att kosta och vi kommer alltid att ge en rättvis bedömning, så att du vet om det är lönsamt att reparera maskinen eller inte.

Reparation vitvara eller hushållsmaskin fast pris 2095 kr

Just nu har vi FAST PRIS på reparation av Electrolux, Husqvarna, AEG och Elektro-Helios. Endast 1 995 kr inkl. moms med RUT-avdrag. Arbete och material ingår! Kontakta oss redan idag!

  • Certifierade servicetekniker
  • 1 års garanti på reparationen
  • Professionell, snabb och pålitlig service
  • Bara originalreservdelar

Auktoriserad servicegivare för Electroluxkoncernens varumärken

Vi är auktoriserad servicegivare för Electroluxkoncernens varumärken; Husqvarna, AEG, Electrolux, ElektroHelios, Zanussi och Volta, samt för Dometic och Robomow. Vi erbjuder även reparation av andra märken som Cylinda, Miele, Bosch, Siemens och Fjäråskupan.

Våra kunniga tekniker är certifierade av Electrolux och alla tekniker har alltid tillgång till teknisk dokumentation hos kund.  

Vår kunniga kundtjänst finns tillgängliga för att svara på de frågor du har och finns tillgängliga måndag till fredag mellan klockan 08:00-15:00 PÅ TELEFON OCH I BUTIK 0800-1700.

Verkstaden har samma öppettider, så välkommen förbi med din kaffemaskin, microvågsugn, dammsugare eller annan trasig maskin som du enkelt kan ta med dig.

Boka service