Våra tjänster

Vi gillar att lösa problem med trasiga maskiner och vitvaror. Vi gör det alltid snabbt och enkelt. Och vi erbjuder alltid ett fast kostnadsförslag. Du som kund ska alltid veta vad det kommer att kosta och vi kommer alltid att ge en rättvis bedömning, så att du vet om det är lönsamt att reparera maskinen eller inte.
 

Rådgivning

Vi försöker alltid att laga om det går och om vi bedömmer att du som kund tjänar på att reparera istället för att köpa ny maskin. Efter felsökning får du som kund alltid en bedömning av hur stor kostnaden kommer att bli. Våra kunniga tekniker är certifierade av Electrolux och alla tekniker har alltid tillgång till teknisk dokumentation hos kund.  

Vår kunniga kundtjänst finns tillgängliga för att svara på de frågor du har och finns tillgängliga måndag till fredag mellan klockan 08:00-17:00.

Verkstaden har samma öppettider, så välkommen förbi med din kaffemaskin, microvågsugn, dammsugare eller annan trasig maskin som du enkelt kan ta med dig.

Installation & Service

Västkustens Hushållsservice är auktoriserad servicegivare för Electroluxkoncernenes varumärken; Husqvarna, AEG, Electrolux, ElektroHelios, Zanussi och Volta, samt för Dometic och Robomow. Vi erbjuder även reparation av andra märken som Cylinda, Miele, Bosch, Siemens och Fjäråskupan.

Dessutom jobbar vi med:

 
  • Installation och service av luft/luft värmepumpar
  • Reparerar och utför service av villa- och lägenhetsventilation
  • Reparation av fastighetstvätt
  • Service och reparation av husvagns- och husbilskylskåp

IFB – En tjänst för byggföretag

Vi utför installationer av vitvaror till nybyggda fastigheter. Rätt produkt, i rätt tid, till rätt plats är våra grundpelare för en IFB. Allt du behöver göra är att kontakta oss om vart, hur och när installationen ska utföras. Vi ser till att produkterna blir installerade, funktionskontrollerade och besiktningsklara. Vi hjälper dig hela vägen.