Våra tjänster

Vi gillar att lösa problem med trasiga maskiner och vitvaror. Vi gör det alltid snabbt och enkelt. Och vi erbjuder alltid ett fast kostnadsförslag. Du som kund ska alltid veta vad det kommer att kosta och vi kommer alltid att ge en rättvis bedömning, så att du vet om det är lönsamt att reparera maskinen eller inte.
 

Rådgivning

Vi försöker alltid att laga om det går och om vi bedömmer att du som kund tjänar på att reparera istället för att köpa ny maskin. Efter felsökning får du som kund alltid en bedömning av hur stor kostnaden kommer att bli. Våra kunniga tekniker är certifierade av Electrolux och alla tekniker har alltid tillgång till teknisk dokumentation hos kund.  

Vår kunniga kundtjänst finns tillgängliga för att svara på de frågor du har och finns tillgängliga måndag till fredag mellan klockan 08:00-17:00.

Verkstaden har samma öppettider, så välkommen förbi med din kaffemaskin, microvågsugn, dammsugare eller annan trasig maskin som du enkelt kan ta med dig.

Installation & Service

Västkustens Hushållsservice är auktoriserad servicegivare för Electroluxkoncernenes varumärken; Husqvarna, AEG, Electrolux, ElektroHelios, Zanussi och Volta, samt för Dometic och Robomow. Vi erbjuder även reparation av andra märken som Cylinda, Miele, Bosch, Siemens och Fjäråskupan.

  Installation luftvärmepump

  Det ska vara enkelt att byta värmesystem. Därför erbjuder vi tjänsten luftvärmepump installerad och klar.

  Reparation kylskåp i husvagn

  Fungerar inte kylskåpet i husvagnen/husbilden som det ska? Låt oss undersöka det för att se om det går att laga.

  Service äldre ventilation

  Reparerar och utför service av villa- och lägenhetsventilation av äldre modell.

  Tjänster för företag och bostadsrättsföreningar

  IFB – En tjänst för byggföretag

  Vi utför IFB – Installerat, funktionskontrollerat, besiktningsklart för vitvaror till nybyggda fastigheter.