Robomow

Västkustens Hushållservice är Premium-återförsäljare av Robomow och erbjuder helhetslösningar. De flesta kunder idag vill köpa en helhetslösning med funktionsgaranti. Utbildade Premium-återförsäljare runt om i Sverige erbjuder detta. Det börjar oftast med ett hembesök i er trädgård. Då väljs den mest lämpliga robotmodellen ut för den aktuella gräsmattan. Därefter installeras begränsningskabeln med en särskild kabelläggningsmaskin utmed gräsmattans kanter och runt eventuella hinder. Till sist programmeras maskinen efter kundens önskemål och förutsättningarna på tomten. Återförsäljaren sköter sedan service och support efter behov.

Styrs med Robomow®-appen
Robomow® är starkare och snabbare jämfört med konkurrerande robotgräsklippare gjorda för samma storlek på gräsmattor. Robomow® har också många smarta funktioner som t.ex. kantklippning. Nu lanseras även Robomow®-appen som finns tillgänglig att fritt ladda ner till sin smartphone. Med denna kan man styra, kontrollera och övervaka sin robot enkelt och smidigt.

Starkare
Robomow® har ett starkare klippsystem utrustad med riktiga stålknivar, så den kan hantera i stort sett vilken terräng som helst, högt gräs och även kvistar, grenar, kottar och fallfrukt med mera som finfördelas ner i gräsmattan och göder gräset. Resultatet blir en grönare och friskare gräsmatta. Dessutom reduceras mossan och skadedjur (sork, mullvad, sniglar) trivs inte i robotens sällskap.

Snabbare
Robomow® klipper gräsmattan mycket snabbare med sina dubbla knivar och större klippbredd (56 cm för RS-modellerna). Detta gör att gräsmattan är mer ledig att njuta av på fritiden.

Grönare
Robomow® är lika grön som gräset den klipper. Robomow® sparar inte bara tid, utan även energi och har väldigt lite negativ inverkan på miljön. Genom ny genialisk teknik och innovativa gräskretstekniker gör dessa robotgräsklippare av med mindre energi, släpper ut mindre luftföroreningar och har mindre påverkan på vår omvärld.

När Robomow® klipper din gräsmatta klipper den gräset i små avklippta stycken och sprider klippningarna över marken. Dessa klippningar bryts snabbt ned och frisätter välgörande organiska näringsämnen och vatten som hamnar i jorden. Resultet blir en friskare gräsmatta som ser bättre ut och där man inte behöver samla upp och ta bort klippningarna.

Smartare
Robomow® kommer nu med inbyggd Bluetooth Smart® och med 3G-modul som även är uppkopplad till Internet. Tillsammans med vår fria Robomow mobilapp kan du enkelt styra, navigera och konfigurera din Robomow®. Robomow®-appen gör din gräsklippningsupplevelse helt olik alla andra. Vare sig du befinner dig i en soffa, i trädgården, eller någon annanstans har samspelet mellan dig och gräsklipparen aldrig varit snabbare, enklare eller mer underhållande.

Kantklippning
Robomow® är unikt konstruerad för att kantklippa din gräsmatta - så du inte behöver göra det manuellt längre. Genom att klippa utanför hjulen kommer den åt att klippa gräsmattans kanter samt närmare rabatter, träd och buskar samt övriga och hinder på gräsmattan. Mindre manuellt efterarbete med trimning därför att Robomow® gör ett mer komplett jobb.